Aan de hand van ons portfolio, onze diensten en werkwijze bepaalt u of Vizit geschikt is voor het in beeld brengen van uw idee. U licht ons hierover in via e-mail, telefoon of het contactformulier. Hierin geeft u een korte toelichting van uw wensen.

Wij vinden het belangrijk u persoonlijk te ontmoeten op de betreffende locatie en te bespreken wat u precies voor ogen heeft. Mocht het nodig zijn dan vragen wij om extra informatie middels een vragenlijst.

Met alle verkregen informatie kunnen wij een digitale offerte samenstellen met de definitieve kosten en tijdsberekening. Gaat u hiermee akkoord dan kunnen wij aan de slag met het maken van uw beeld(en).

Voor de totstandkoming van uw beelden loopt vizit een aantal stappen door. De stappen zijn abstract in beeld gebracht om u een idee te geven wat er komt kijken bij het maken van een 3d visualisatie.

De afgewerkte eindbeelden worden naar wens opgestuurd. Daarnaast zullen wij een digitale factuur opstellen die u apart opgestuurd krijgt.

Als afsluiting vragen wij om feedback op onze werkwijze en geleverde producten voor eventuele verbetering van onze service en diensten.

 

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!